Uitnodiging infoavond op donderdag 4 februari 2016 om 20.00 uur in de aula van de Guffenslaan

“Drugs en alcohol in het verkeer” door Heidi Hansen (Wegpolitie Limburg)

“Nultolerantie voor alcohol bij beginnende bestuurders” daar pleitte Minister Galant eind 2015 voor! Jonge bestuurders worden duidelijk geviseerd door de nieuwe maatregel. Op basis van recente cijfers blijkt echter dat het alcohol verbruik bij jongeren weer toeneemt. Er wordt ook onder invloed van drugs gereden. ”Bovendien betekenen jongeren door hun onervarenheid meer risico in het verkeer dan ouderen”, verklaart het BIVV. Wat zijn de gevaren van drugs en alcohol? Heidi Hansen geeft je op deze avond een grondige uitleg over drugs en de gevaren ervan. Ze geeft je ook tips & tricks over waar je als ouder moeten op letten als de kinderen op stap gaan en wat de gevolgen kunnen zijn. Dit aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden die ze als politie heeft meegemaakt. Het thema ligt haar nauw aan het hart waardoor ze naast de presentatie die ze aan onze kinderen geeft, ons, als ouder ook graag wil informeren over deze problematiek. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het einde is -afhankelijk van de gestelde vragen- voorzien om 22.00u.

Deelname is gratis.

Inschrijven kan via de strook onderaan de uitnodiging die de kinderen mee naar huis hebben gekregen. Gelieve deze ten laatste op vrijdag 29 januari af te geven op het secretariaat (Guffenslaan of Maastrichtersteenweg).

Je kan ook online inschrijven door een mailtje te sturen aan olc.guffenslaan@virgajessecollege.be Als afsluiter krijgen jullie van onze ouderraad een gratis (niet alcoholisch) drankje aangeboden.