WIN-WIN-WINKEL BIJ MAMZEL & STEUN ZO VJC OUDERRAAD!

Ken je Mamzel al? Op hun webshop en op mamzelparty’s aan huis kan je originele en eigenzinnige producten terugvinden. Steeds met een mooi verhaal achter. Mamzel bouwt nu aan een warm verkoopnetwerk en biedt een hip alternatief of bijkomend inkomstenmodel voor acties zoals een wafelbak en de jaarlijkse verkoop van – uhum – lelijke kerstkaarten. Wij van de VJC OUDERRAAD sluiten ons hier graag bij aan! Als warm verkooppunt bieden we zo écht leuke producten aan en krijgen we commissie op de behaalde opbrengst.

Hoe werkt het?

De VJC Ouderraad kreeg van Mamzel een unieke code voor de webshop: ‘VJCOUDERRAAD’. Koop jij iets op shop.mamzel.eu voor 31 augustus 2018 en finaliseer je je aankoop met deze code, dan telt dit mee in het uiteindelijke totaal. Op dit totaal (excl. BTW) krijgen wij 10% commissie. Dat geld kunnen we als ouderraad goed gebruiken. Die stort Mamzel naar ons door. Hier geldt uiteraard: hoe meer, hoe beter! Tam tam maken is dus de boodschap, verspreid de code dus zeker in je omgeving. Elke webbestelling wordt aan huis of in een afhaalpunt geleverd. Afhalen bij Mamzel in Lummen is uiteraard ook mogelijk.

JIJ WEET WAT JE TE DOEN STAAT!

1. SURF NAAR SHOP.MAMZEL.EU

2. SHOP MET DE CODE ‘VJCOUDERRAAD’

3. STEUN VJC OUDERRAAD