wij staan klaar

Om mee te werken aan het opvoedings- en onderwijsgebeuren op school, activiteiten te organiseren ten voordele van de leerlingen en te zetelen in de schoolraad.

VJC-Ouderraad

Een groep van enthousiaste ouders die de brug
vormen tussen de ouders en de school

Projecten op school

De VJC-Ouderraad staat elk schooljaar opnieuw garant voor allerlei projecten op school.

adviesbevoegdheid

De directie brengt verslag uit over het schoolleven. Hierover wordt van gedachten gewisseld en er wordt indien nodig een advies voor de school geformuleerd.

informeren en organiseren

De Ouderraad informeert en communiceert over het schoolgebeuren en de eigen werking met alle ouders.  De ouderraad organiseert activiteiten om de school financieel te ondersteunen.

VERTEgeNWOORDIGINg schoolraad

Drie ouders uit de Ouderraad vertegenwoordigen de ouders in de schoolraad. De schoolraad overlegt met het schoolbestuur over bepaalde thema’s. Het standpunt van de ouders wordt voorbereid in de schoolraad.

ONZE KERNTAKEN

Adviseren en medenken met de school

informeren en communiceren over opvoeding en onderwijs

DE SCHOOL PRAKTISCH EN FINANCIEEL ONDERSTEUNEN

ORGANISEREN VAN ACTIVITEITEN OP SCHOOL

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD

VJC-Quiz: zaterdag 16 maart 2024

VJC-Quiz: zaterdag 16 maart 2024

Noteer zaterdag 16 maart 2024 in je agenda. De Ouderraad van het Virga Jessecollege organiseert dan om 20 uur op campus Guffenslaan een nieuwe editie van de VJC-quiz. De VJC-quiz is een algemene kennisquiz met vragen voor ieders niveau. Wil je meespelen en een leuke...

read more
VJC-Ouderraad: donderdag 1 februari

VJC-Ouderraad: donderdag 1 februari

Op donderdag 1 feburari komt de Ouderraad opnieuw samen. De vergadering start om 19.30 uur en gaat door op campus Guffenslaan. Interesse om lid te worden? Schrijf je in via www.vjcouderraad.be/lid-worden/

read more